avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana Fizica autorizata-nevoie de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana Fizica autorizata-nevoie de diploma/certificat?

Ca sa-mi deschid o firma de WebDesign,WebBuilding firma fiind Persoana Fizica,am nevoie obligatorie de un certificat sau diploma care sa ateste cunostintele in domeniu? Conteaza tipul diplomei /certificatului?

In cazul in care este nevoie de act pt dobandirea cunostintelor in domeniul it,se poate dovedi cu o diploma obtinuta la un curs online sau trebe sa fie CERTIFICAT obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 15:49, 4 Iulie 2016
Buna ziua,

Pentru a va deschide un PFA aveti nevoie de un curs acreditat in domeniul in care vreti sa functionati ca PFA, de obicei ONRC doreste ca persoana care va detine entitatea sa aiba o licenta in domeniu sau cel putin o adeverinta de la angajator care sa ateste ca persoana lucreaza de minim 2 ani in domeniul respectiv.
Asadar, puteti sa dovediti cu o diploma ca aveti cunostintele necesare, dar diploma nu poate fi orice curs online, ci unul acreditat.

Speram ca v-am fost de ajutor. Spor in afaceri!

O zi frumoasa,
Echipa Reinvent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)