avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Antecontract vanzare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Antecontract vanzare apartament

Buna ziua! Pentru incheierea unui antecontract de vanzare cumparare este obligatorie eliberarea unui extras de carte funciara pentru autentificare, sau este suficient extrasul de informare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 4 Iulie 2016
Pentru ca promitentului vanzator, sa-si dovedeasca dreptul de proprietate prin prezentarea actelor in baza carora detine imobilul pe care intentioneaza sa-l vanda, trebuie sa prezinte si incheierea de intabulare emisa de ocpi si, daca notarul apreciaza necesar, si un extras de carte funciara pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare boltzman boltzman Buna Ziua ! Am incheiat un antecontract de vanzare cumparea pentru o garsoniera in valoare de 10000 euro . Am dat avans 3000 de euro . vanzatorul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Intabulare carte funciara ContSters9695 ContSters9695 In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare care are ca obiect o constructie, nu si terenul, iar contractul e certificat de avocat, pentru ... (vezi toată discuția)
Garsoniera fara cadastru car-men car-men Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera dar nu are cadastru. Urmeaza sa il faca cu un avans pe care i l-as da eu in urma semnarii unui antecontract. Ce ... (vezi toată discuția)