avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract cu pret in cifre diferit de cel in litere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract cu pret in cifre diferit de cel in litere

Bună ziua,
Am achiziționat un autoturism pe firma iar la preț la suma în cifre s-a scris RON, iar la cea în litere s-a scris EURO. Contractul a fost înregistrat și la Taxe și Impozite însă nici cei de acolo nu au observat greșeala. Am observat atunci când am vrut să facem modificările în contabilitate.
Ce putem face acum? Care este moneda care se va lua în calcul?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:19, 5 Iulie 2016
Se va lua in considerare prin asimilare suma in litere conf.art.275(1)NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale ron sau lei cristina_mihaela cristina_mihaela Rog un sfat. Intr-o cerere de chemare in judecata , pentru daune morale a fost mentionat 5000 lei( gandind suma de 50 milioane vechi)Este corect? Trebuia ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto Eljmeno Eljmeno Detin un auto achizitionat in anul 2011 cu 26.000 eur tva inclus. Eu pot sa il vand anul acesta cu o suma mult mai mica? Care este suma normala de vanzare ... (vezi toată discuția)
Evaluare autoturism nou loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am incheiat procesul de divort (eu sunt reclamantul) si acum urmeaza partajul. As avea 2 intrebari la dvs.: - am achizitionat impreuna cu fostul ... (vezi toată discuția)