pentru luna iunie cand sunt examene/licente trebuie sa efectuate retineri din salariul parintelui?
iar daca peste 2 luni se inscrie la master, retinerile se fac si in aceste 2 luni sau doar din luna cand face dovada ca a intrat la master?
Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca concediul de studii fara plata in invatamant (conform legii, 90 de zile calendaristice) diminueaza concediul de odihna.
La data la care mi-am depus cererea pentru cele 90 de zile calendaristice de concediu de studii fara plata (conform Art 31 alin 2), am depasit concediul de odihna aferent celor 4 luni din an cu 3 zile. (28:12 luni x luna aprilie - eu am efectuat pana la finalul lunii aprilie 13 zile din 28 cate am dreptul anual). Cele 90 de zile expira prin luna septembrie. Nedumerirea mea este: de ce am platit acele zile de concediu? Pentru ca nu am CIM incheiat, sunt doar in concediu de studii. Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Concediu
cospyn
\\"Sunt incadrata pe post din septembrie 2013, pe perioada determinata ( am obtinut postul in urma participarii la concurs, insa nu am definitivatul).
In ... (vezi toată discuția)