Daca in ultimele 12 luni (in acest interval fiind cuprinsa perioada noiembrie 2008-decembrie 2009) salariatul a avut 90 zile concediu medical si a efectuat doar o parte din concediul de odihnă, mai avea dreptul la restul concediului de odihna neefectuat? Daca, in acest moment nu mai este salariatul acelei institutii, poate promova actiune in instanta privitor la zilele de concediu neefectuate, aferente anului 2008?
Concediul medical afecteaza zilele de concediu de odihna.
De exemplu, daca un salariat are dreptul pentru un an calendaristic la 24 de zile lucratoare de CO si in decursul anului a avut 90 de zile de CM (in acest timp, c.i.m. este suspendat) , atunci el va avea dreptul numai la 18 zile lucratoare de CO.
CO neefectuat se compenseaza in bani la incetarea c.i.m. Prin urmare, daca la incetarea c.i.m. nu a primit banii pe CO neefectuat , atunci el poate sesiza instanta de judecata pentru a-si recupera acesti bani.
Am înteles si multumesc pt.raspuns, dar, se diminueaza C.O.pe 2008 si daca, spre exemplu, 20 zile C.M.au fost in 2007(octombrie-noiembrie), iar 70 zile CM au fost in 2009 (aprilie-decembrie), adica, nu toate 90 in acelasi an calendaristic (2008).
Daca dumneavoastra ati efectuat concediul de odihna in anul 2007 in totalitate pana la data cand ati intrat in concediu medical, acele zile care le-ati efectuat in plus , fie se retine contravaloarea lor, fie se retin din zilele de concediu de odihna din anul 2008.
Concediu legal
Alina Ene
buna ziua,
am urmatoarea situatie: am concediu neefectuat din 2008 si 2009, in total cumulat 22 zile. concediul neefectuat din 2010 este de 15 zile. la ... (vezi toată discuția)