avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere abonament Telekom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere abonament Telekom

am adresat o cerere pentru reziliere pe cale amiabila a unui contract de telefonie la telecom,unde am primit refuzul,fiind in perioada contractuala ,eu refuzand sa mai platesc abonamentul,am primit o instiintare de la o firma de recuperare creante numita cycle in valoare de 1250 ron,in acelasi timp am primit de la telecom o instiintare de reziliere a contractului in valoare de 385ron,am sunat la telecom pentru a afla unde pot plati,iar cei de la telecom mi-au zis ca dosarul este trimis la credit expres nu mai este la dansii nici la cei de la cycle,mi-au dat un nr. de telefon de la credit expres iar cei de la credit expres au spus ca intradevar dosarul este la ei iar suma recalculata de dansii estede 780ron,eu le-am spus ca am primit instiintare de rezilierea contractului in valoare de 385ron si doresc sa platesc la telecom pentru ca am avut contract cu dansii nu cu credit expres la care ei mi-au zis ca platesc degeaba la telecom pentru ca oricum voi fi executat silit pentru suma pe care au ziso ei ,cum pot rezolva aceasta problema pe cale amiabila,telecom respingandu-mi rezilierea pe cale amiabila a contractului

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telecom dahlia dahlia Buna ziua! Am o intrebare legata de cum as putea rezilia un contract telecom de abonament mobil facut de mama mea. A primit un apel de la firma de telecom in ... (vezi toată discuția)
Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)