avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract firma telecom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract firma telecom

Buna ziua! Am o intrebare legata de cum as putea rezilia un contract telecom de abonament mobil facut de mama mea. A primit un apel de la firma de telecom in care i s-a prezentat un produs nou (date incluse, super viteza etc.) dar care nu i s'a explicat ca fiind un Abonament telecom nou. Era in contextul in care ii expira contractul vechi si a fost de acord sa prelungeasca acest contract, ea intelegand ca de fapt tot adaosul se aplica la oferta deja existenta. A confirmat cu domnul apelant in repetate randuri ca suma de plata lunara va ramane la fel si a ramas ca in curand va primi contractul si cele aferente. Trei zile mai tarziu dansa a primit telefonul nou (obtinut in urma reinnoirii de contract vechi) iar in data de 16 sept a primit factura pentru noul set de servicii. In factura era inclus un ABONAMENT (nr nou) de 30 euro lunar, nr aferent unei cartele pe care nu a primit-o, de care nu are nevoie si pe care doreste sa o anuleze. Ulterior a vb din nou cu domnul apelant si dansul i-a recomandat sa mearga la un magazin telekom si sa o declare pierduta pentru a primi cartela. Zis si facut, cei de la magazin au facut o plangere catre "centru", iar in urma conversatiei cu acestia i s-a spus ca rezilierea contractului se face doar daca plateste in avans cei 30 euro pentru 24 luni de contract. Mama mea a facut aceste demersuri pe numele cabinetului medical (CMI) si mentionez ca iese la pensie in 4 luni. Ce putem face pentru a inchide abonamentul respectiv - pe care o obliga sa il plateasca desi nu a beneficiat de servicii si nici nu le doreste. Scuze pt mesajul lung.

Alte discuții în legătură

Intrebare cu privire la folosirea datelor personale neavand acordul Andreea_30 Andreea_30 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez; am avut doua abonamente pe numele meu la Telekom si unul din ele l-am portat in alta retea luna ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - telefon defect la prelungire contract adinacalitu adinacalitu buna seara as dori daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia eu find client telekom dina vara in data de 29 octombrie am fost sunata de un operator ... (vezi toată discuția)
Abuz companie telefonie mobila Ramo101 Ramo101 Buna ziua, As avea si eu o intrebare referitoare un conflict pe care il am cu compania de telefonie. In luna august 2013 am vrut sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)