avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiu cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiu cotizare

Buna ziua. O perioada de 10 luni am fost detasata intr-un sector de gr 1 cu conditii speciale. La casa de pensii figurez la stagiul de cotizare cu conditii deosebite. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:51, 6 Iulie 2016
Inseamna ca angajatorul asa v-a incadrat, luati legatura cu el sa vadeti despre ce este vorba.
Drepturile de grupa 1 mi s-au dat atunci pe acea perioada, avem contract colectiv de munca. La casa de pensii sunt trecuta altfel. Ce inseamna? Multumesc.
1. La ce drepturi cuvenite pentru gr. I de munca va referiti si care v-au fost acordate?

2. - La Casa de Pensii apareti asa cum a comunicat angajatorul.
- De aceea v-am spus sa luati legatura cu angajatorul sa va explice despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata gabi58 gabi58 Am lucrat din septembrie 1977 pana in ianuarie 2010 in grupa a II-a de munca. In august implinesc 55 de ani, sunt de sex feminin. As putea sa ma pensionez ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pentru pensie grupa 1 ruri ruri Subiect: calcul stagiu realizat pentru pensie 1.sant nascut in 09.06.1960 2. Perioada 29.07.1977-02.04.1989 am statut de angajat cu C.M. 3.Perioada ... (vezi toată discuția)
Vechimea gresita in decizia de pensionare Marius M Marius M Va rog sa ma indrumati daca se poate. Am avut dosarul de pensionare si am luat pensie de la casa de pensii sector 1 Bucuresti. In 2008 mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)