avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare divort

Buna ziua,
daca divortul s-a pronuntat in 19 mai 2016, hotararea fiind definitiva, cat dureaza pana primesc acasa acte de divort? Mie imi trebuiesc actele urgent.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 16:11, 5 Iulie 2016
avand in vedere ca pana in septembrie este vacanta judecatoreasca, nu cred ca le veti primi prea curand. Depinde si de gradul de aglomerare al instantei la care v-ati judecat. Puteti depune o cerere de urgentare a redactarii si comunicarii sentintei, aratand motivele pentru care va trebuie urgent aceasta hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort Adrinuta Adrinuta Buna ziua, In data de 06.09.2016 s-a afisat online, pe site-ul oficial al judecatoriei, hotararea judecatoreasca in ceea ce priveste divortul incheiat prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)