avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce exista posibilitatea de a face ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce exista posibilitatea de a face obiectiuni/mentiuni intr-un proces verbal de constatare?

Care este valoarea pe care consemnarea acestor obiectiuni/mentiuni o aduc?
De ce aceleasi obiectiuni/mentiuni realizate in instanta ar avea o valoarea mai mica?

Alte discuții în legătură

Plângere contravențională Nusha56 Nusha56 In OG 2/2001, art.16, alin.(7) face referire la dreptul contravenientului de a consemna obiectiuni cu privire la conţinutul actului de constatare intr-o ... (vezi toată discuția)
Când poate fi anulat un proces verbal de contravenție încheiat de un agent al poliției rutiere? c0sminvl c0sminvl Buna seara,am si eu nevoie de cateva informatii: 1.Faptul ca agentul nu mi-a precizat si nu mi-a spus sa scriu sau sa nu scriu daca am mentiuni poate duce la ... (vezi toată discuția)
Amenda gresita corinacond corinacond Buna ziua Avem o amenda de 10000 de la ITM pt neclaritate revisal la angajat. Avem sanse sa castigam in instanta daca pe procesul verbal este trecut ... (vezi toată discuția)