avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Adeverinta Bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Adeverinta Bacalaureat

Buna ziua,

As avea o intrebare.Din punct de vedere legal este ok ca sa primesc adeverinta care atesta promovarea bacalaureatului inainte de 16 iulie(data afisarii rezultatelor finale)?Inscrierea la facultati se face pana in 20 iulie si am vazut ca si in anii anteriori au fost probleme cu aceste eliberari,ori la limita limitei ,ori chiar DUPA ce s-a terminat inscrierea.
Rezultatele initiale sunt afisate pe data de 12 iulie.
Daca nu se poate elibera inainte de 16,este posibil sa depun o cerere inainte acestei dati si sa spunem liceul sa imi elibereze adeverinta chiar in ziua de 16 ori 17-18?
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
cristischiopu, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta bacalaureat 2014 cristina_b cristina_b Un elev care a sustinut examenul de bacalaureat, a fost admis la toate probele si a luat note de trecere, a fost azi in data de 7 iulie 2014 la secretariatul ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)