avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata in timpul perioadei de somaj !
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata in timpul perioadei de somaj !

Daca am ramas insarcinata in timpul perioadei de somaj cat o sa primesc din indemnizatia de la stat pt mame ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 7 Iulie 2016
Indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

Cuantumul minim al indemnizaţiei la care este îndreptăţită persoana este de 1063 lei (85% x 1250 lei - salariul minim brut pe tara)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gravida - drepturi de autor & contract de munca crisdf crisdf Ma intereseaza ce actiuni trebuie sa iau si cu cat timp inainte astfel incat sa pot beneficia de indemnizatia de gravida la momentul potrivit. La jobul ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in perioada somajului teglaslevente teglaslevente Sotia a ramas insarcinata in perioada somajului (este in prima luna de sarcina)! Va rog sa-mi spuneti ce indemnizatie o sa primeasca de la stat, cat o sa ... (vezi toată discuția)