avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Utlizare cont Facebook fara aprobare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Utlizare cont Facebook fara aprobare

Eu am cont de facebook inainte de casatorie.Acum o saptamana, sotul meu a intrat pe fb meu si a copiat o dicutie privata cu o veche cunostinta a mea, pe care a trimis-o pe mesaje private din contul meu, la cativa prieteni. Chiar ma acuza apoi prin sms ca i-am fost infidela, fara ca continutul discutiei sa aiba vreo astfel de conotatie. In urma mesajelor pune un comentariu tot in numele meu. Ce pot sa fac?? Vreau sa reclam, dar ce castig de cauza am???Unde reclam?? Mentionez ca eu nu eram in aceeasi localitate cu el atunci noaptea cand a distribuit discutia. Am sms-uri in care confirma ca a fost pe fb meu si chiar ma santajeaza ca are niste filmulete cu mine si le va face publice.
Cel mai recent răspuns: euyulya , utilizator 17:36, 7 Iulie 2016
Amenintarea, santajul sunt pedepsite de Codul Penal. Trebuie sa aveti dovezi concrete. Puteti sa mergeti la Politie sau la Parchet sa-l reclamati.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2016
Themis7, utilizator
Am sms-uri in care scrie aceste lucruri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Sunt amenințată cu publicarea de poze intime pe facebook. cum pot opri persoana să facă acest lucru? Cosmina 1 Cosmina 1 ajutor va rog 1 persoana detine poze intime cu mn ...a trimis si altei persoane pozele ce le detine ...si acea persoana la care ia trimis poze cu mn ..ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)