avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chitantier neterminat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chitantier neterminat

Buna ziua!
Facand un opis cu toate chitantierele folosite in firma de-a lungul timpului, am descoperit un chitantier din care au fost taiate vreo 10 chitante si restul au ramas necompletate (nu stiu din ce motiv pentru ca acest chitantier a fost folosit in 2003 eu am venit in firma mai tarziu). Ce fac cu aceste chitante nefolosite atunci? Chitantierul nu este personalizat.
Astept raspuns!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mari.a , utilizator 23:00, 21 August 2009
Dupa pararae mea le puteti utiliza si chitantele ramase atata timp cat nu treceti pe ele o data anterioara ultimei chitante ultilizate (evidenta cronologica si sistematica).
maiutel a scris:

Buna ziua!
Facand un opis cu toate chitantierele folosite in firma de-a lungul timpului, am descoperit un chitantier din care au fost taiate vreo 10 chitante si restul au ramas necompletate (nu stiu din ce motiv pentru ca acest chitantier a fost folosit in 2003 eu am venit in firma mai tarziu). Ce fac cu aceste chitante nefolosite atunci? Chitantierul nu este personalizat.
Astept raspuns!
Multumesc!

Fiind din 2003 inseamna ca sunt modelul vechi. faceti un proces verbal si le anulati pe toate cele ramase nefolosite.
SUCCES!
B-)
in aceea perioada se utiliza fisa formularelor cu regim special, deci si a chitantierului in cauza.Prin urmare chitantele anulate le treceti in fisa de atunci(se arhiveaza dupa 50 ani daca nu ma insel).Chitantierul nu poate fi folosit decat daca alocati numerele chitantelor prin decizie conform noilor prevederi.
50 de ani numai statele de salarii.Chitantele le treceti in inventar ca nefolosibile si daca mai exista fisele de la acea vreme le mentionati si acolo ca nefolosibile, in rest, cred ca va faceti prea multe probleme, nu este ceva chiar atat de grav.
Daca le anulez le trec in registrul de acum sau le las asa? fac doar procesul verbal la data curenta

Alte discuții în legătură

Facturi si chitante MMMI MMMI Buna ziua sunt noua pe acest forum am o nelamurire am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva am emis deja 3 facturi cu ... (vezi toată discuția)
Facturi si chitante nefolosite din 2001 vioviod vioviod Buna ziua, Ajutati-ma si pe mine ,va rog: Am o SC cu asociat unic infiintata in 2001 care pana in prezent (2008) nu a avut activitate. S.C. are un ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)