avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi si chitante

Buna ziua
sunt noua pe acest forum
am o nelamurire
am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva
am emis deja 3 facturi cu serie si numar date de mine
trebuie sa inregistrez undeva aceste serii si numere? am inceput de la 01 pt ca firma este nou infiintata
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:05, 27 Iulie 2011
In fisa cu regim special al facturilor si chitantierelor.
MAi faci o decizie pentru persoana care se va ocupa cu gestionarea acestor imprimate,in care areti Plaja numerelor folosite si seria pe anul 2011.
Suuces!!
Probabil ca e bine sa tineti cont ca "Fisa formularelor cu regim special" se foloseste numai pana la utilizarea formularelor cu regim special. In rest, nu mai este obligatorie folosirea acestui formular. De acord cu decizia, care trebuie sa includa persoana responsabila cu gestionarea seriilor si numerelor( plaja) alocata fiecarui an fiscal. Decizia nu este un formular tipizat, putand fi adaptat in functie de necesitatile proprii.
Aveti aici model de Decizie.
[ link extern ]
multumesc
dar nu inteleg ce e cu "Fisa formularelor cu regim special", nu sunt in domeniu ca sa zic asa...
oricum nu trebuie sa ajung la ANAF... PT INREGISTRARE...
nu nu trebuie mers la finante

Alte discuții în legătură

Regim special dyna_dyanna dyna_dyanna as dori clarificari lege in vigoare metodologie in legatura cu evidenta corecta a regimului special (vezi toată discuția)
Documente cu regim special badila steluta badila steluta cind vorbim de documente cu regim special adica facturi , avize chitantiere se face referire in mod expres la cele pt. care am facut comanda la inform ... (vezi toată discuția)
Emitere chitante gambette gambette Brusc administratorul a renuntat la chitantele tipizate personalizate speciale pt. asoc. de proprietari si emite chitante redactate la PC si printate la ... (vezi toată discuția)