avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi si chitante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi si chitante

Buna ziua
sunt noua pe acest forum
am o nelamurire
am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva
am emis deja 3 facturi cu serie si numar date de mine
trebuie sa inregistrez undeva aceste serii si numere? am inceput de la 01 pt ca firma este nou infiintata
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:05, 27 Iulie 2011
MMMI a scris:
dar nu inteleg ce e cu "Fisa formularelor cu regim special", nu sunt in domeniu ca sa zic asa...

Fisa formularelor cu regim special se poatet folosi ca o modalitate de tinere a evidentei documentelor, dar nu mai este obligatorie. Insa evidenta acestor formulare trebuie tinuta macar pentru Dvs. deoarece pe parcurs se pot anula unele exemplare. Chiar si in cazul unui control va vine mai usor, pentru ca se cer formularele utilizate de catre societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim special dyna_dyanna dyna_dyanna as dori clarificari lege in vigoare metodologie in legatura cu evidenta corecta a regimului special (vezi toată discuția)
Documente cu regim special badila steluta badila steluta cind vorbim de documente cu regim special adica facturi , avize chitantiere se face referire in mod expres la cele pt. care am facut comanda la inform ... (vezi toată discuția)
Emitere chitante gambette gambette Brusc administratorul a renuntat la chitantele tipizate personalizate speciale pt. asoc. de proprietari si emite chitante redactate la PC si printate la ... (vezi toată discuția)