buna ziua! am fost implicat intr-un accident rutier in care a decedat o persoana..fortand galbenul nu am reusit sa trec in timp si am trecut pe rosu...un tanar mia lergat in fata desi inca nu e sigur ca avea verde 100% si nu am reusit sa il evit...nu am fost baut..nu am fugit de la locul accidentului, din contra am anuntat ambulanta..am recunoscut tot...am fost de acord sa merg pe procedura simplificata..incadrarea mea este de la 2 la 7...am achinat necropsia...expertiza..cheltuieli de judecata...absolut tot..nu am antecedente penale...absolut nimic...eram doar in vacanta in romania...nu am avut niciodata probleme cu legea si nici conflicte cu nimeni...de la momentul respectiv am stat 5 luni pe arest domiciliar...care credeti ca ar fi sansele sa primiesc o pedeapsa cu suspendare? va multumesc frumos
Miam angajat unul dintre cei mai buni avocati din zona aceasta!dupa cum am spus si mai sus...am mers pe procedura simplificata...am achitat necropsia...expertiza..cheltuieli de judecata...spital..ambulanta...ambsolut tot ce era de achitat! sunt la prima abatere! am dovedit ca eram venit in romania ptr scoala de profesionisti...mia fost trimis cazier judiciar si de la statul italia...2 delegatii de la 2 firme de avocatura din italia care cu care eram prieten de familie..am dovedit ca am muncit angajat cu contract de munca acolo...absolut tot..nu am facut niciodata nimic ilegal nicaieri! de atunci stau si pe domiciliu ptr a imi creste sansele..am 5 luni de domiciliu!!! tinand cont de toate acestea si de faptul ca familia raposatului vor sa mi se dea pedeaspa maxima cu executare ce sanse credeti ca as avea? va multumesc frumos
Faptul ca aveți arest la domiciliu confirma susținerile mele.
Dacă aveți avocat pledant foarte bun și încercați sa achitați și ceva din despăgubiri va poate ajuta și acest lucru.
Vorbiți cu avocatul cum sa procedați.
În cazul dvs. poate cântări destul de multi și atitudinea rudelor la proces.
E clar ca nu ați vrut sa se întâmple asa dar sunt persoane care nu iartă și vor pedeapsa cu închisoarea în regim de detenție.
Oricum ați greșit extrem de tare sa forțați trecerea de pietoni...
Am inteles...Dar macar la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere macar ce sanse as avea?Si in privinta arestului la domiciliu am fost eu de acord si am cerut sa mi se tina aceasta masuna in continuare!
Buna ziua
Constantinion
Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez ... (vezi toată discuția)