avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

buna ziua! am fost implicat intr-un accident rutier in care a decedat o persoana..fortand galbenul nu am reusit sa trec in timp si am trecut pe rosu...un tanar mia lergat in fata desi inca nu e sigur ca avea verde 100% si nu am reusit sa il evit...nu am fost baut..nu am fugit de la locul accidentului, din contra am anuntat ambulanta..am recunoscut tot...am fost de acord sa merg pe procedura simplificata..incadrarea mea este de la 2 la 7...am achinat necropsia...expertiza..cheltuieli de judecata...absolut tot..nu am antecedente penale...absolut nimic...eram doar in vacanta in romania...nu am avut niciodata probleme cu legea si nici conflicte cu nimeni...de la momentul respectiv am stat 5 luni pe arest domiciliar...care credeti ca ar fi sansele sa primiesc o pedeapsa cu suspendare? va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 15 Iulie 2016
Pentru pedeapsa cu suspendare ziceam ca trebuie sa va apărați foarte bine, nu ca sa scăpați pe nevinovăție...
Sunt șanse la suspendare dar asa cum am tot arătat.
E indicat sa primiți suspendare la prima instanta pentru ca la Curtea de apel va fi foarte greu în caz de condamnare cu executare.
Si in cazul in care voi primi o pedeapsa cu executare cam la ce sentinta sa ma astept? o parere va rog..multumesc frumos
Probabil minimum special al pedepsei sau scazut cu 1/3.
Nu cred ca va dă mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi doua pedepse cu suspendare? Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 In urma cu un an am fost judecat pentru mai multe fapte.furturi mai exact.am primit 1 an cu suspendare. In urma altor cercetari mi s-au mai gasit si alte fapte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua azi mi a iesit alcolemia la sange.Prima 1,45 si a doua 1,35.Tinand cont ca nu am mai avut alte antecedente,am 5 copii minori in intretinere si lucrez ... (vezi toată discuția)
Penal furt din locuinte Daniel199504 Daniel199504 Buna ziua daca eu am de executat 1 an si 4 luni de inchisoare pot face ceva dupa un timp sa fiu arestat la domiciliu ma poate ajuta un avocat cumva este prima ... (vezi toată discuția)