avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public in grad superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public in grad superior

buna ziua, va rog sa ajutati in ceea ce priveste o problema ce ma vizeaza.Sunt functionar public - inspector principal in cadrul unei primarii, in anul 2012 am avut ultima promovare in grad, teoretic in 2015 ar fi trebuit urmatoarea, dar eu am fost in conceciu crestere copil 1 an si 7 luni, perioada in care am fost suspendata - din anul 2014 pana in octombrie 2015 cand m-am reintors.Am fost cuprinsa in planul de ocupare a functiilor publice.Stiu ca una din conditii este evaluarea pe 2 ani, intrebarea mea este : faptul ca am fost suspendata ma afecteaza asa mult, incat trebuie sa mai stau pana la anul sau s-ar putea face cumva cu promovare rapida?

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional margaretalaura margaretalaura Din anul 2010 sunt inspector principal. In anii 2011, 2012 si 2013 am avut contractul de munca suspendat cate 3 luni pentru fiecare an. In fiecare an am avut ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public dupa revenirea din cic Roxallanna Roxallanna Buna ziua!! Sunt functionar public gradatie asistent in cadrul unei primarii. Am revenit din concediul de cresterea copilului in decembrie 2012, dupa 2 ani. ... (vezi toată discuția)