avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PROMOVARE FUNCTIONAR PUBLIC DUPA REVENIREA DIN CIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PROMOVARE FUNCTIONAR PUBLIC DUPA REVENIREA DIN CIC

Buna ziua!! Sunt functionar public gradatie asistent in cadrul unei primarii. Am revenit din concediul de cresterea copilului in decembrie 2012, dupa 2 ani. (perioada de suspendare martie 2011 - decembrie 2012). In luna martie 2013 am urmat un curs de specializare profesionala. Ultima promovare in grad a fost in anul 2006. Pot beneficia de promovare rapida in anul 2013 in conditiile art. 70 din L 188/1999?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Roxallanna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:38, 13 Aprilie 2013
ANFP-ul n-a mai organizat examene de promovare rapida de prin 2008 (si nu-s semne ca o va face foarte curand). La cum vad eu dispozitiile legale privind evaluarea performantelor profesionale in cazul promovarii (pe ultimii doi ani calendaristici, dupa cum prevede legiuitorul), o sa puteti participa la examen de promovare in grad profesional, organizat de institutie dvs, abia in 2015 (avand evaluari pentru 2013 si 2014). Ce nu inteleg eu este de ce nu s-a organizat examen de promovare din 2006 pana in 2011??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad superior functionari publici ciomaga ciomaga Buna ziua, As avea nevoie de o parere referitoare la avansarea in grad superior la functionari publici: sunt pe grad principal din 2006, calificative f. ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)