avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare penala- recuperare prejudiciu/executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare penala- recuperare prejudiciu/executare silita

Am primit o hotarare penala de la jud tg jiu cum ca trebuie sa primesc despagubiri de 150 euro intr-un dosar de inselaciune.Ok cum trebuie sa procedez in cazul acesta pt ca eu sunt din jud mures,cum pot intra in posesia banilor fara sa fac drumuri pana la targu jiu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:49, 9 Iulie 2016
Daca debitorul dvs. este din tg.jiu(Jud.Gorj) hotararea trebuie pusa in executare printr-un executor judecatoresc din jud.Gorj(tg.jiu)
Luați legătura cu executorul judecatoresc sau puteți apela la avocat doar ca e suma prea mica.
Avocatul poate depune el cererea fără sa va deplasați la Tg Jiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii executor a_gmona a_gmona In urma incheirii unui proces sentinta definitiva a fost: \"Obligă paratul la plata sumei de 500 lei, cheltuieli de judecată, către reclamanta\", eu fiind ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis suspendat sorinslavic sorinslavic Buna ziua! In weekend - 19 Iulie - in Tg. Jiu - am avut ghinionul sa fiu oprit de politie imediat dupa o trecere de pietoni si sa mi se spuna ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte investite cu formula executorie ionescualba ionescualba Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in situatia in care am primit o sentinta judecatoreasca investita cu formula executorie. Cui trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)