avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită informatii executor
Discuție deschisă în Executare silită

informatii executor

In urma incheirii unui proces sentinta definitiva a fost:
"Obligă paratul la plata sumei de 500 lei, cheltuieli de judecată, către reclamanta", eu fiind reclamanta. Eu sunt din Tg Jiu iar paratul din Bucuresti. Am apelat la un executor din Tg Jiu pentru recuperarea cheltuililor de judecata si mi s-a spus ca executorul trebuie sa fie din Bucuresti, unde are domiciliul paratul.. Avocatul care l-am avut mi-a zis ca executorul trebuie sa fie din orasul unde s-a desfasurat procesul.
Nu stiu ce sa mai cred.
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Daca trebuie sa fie din Bucuresti, poate ma ajutati cu un nume, telefon sau alte relatii avand in vedere ca nu cunosc Bucurestiul, bineinteles ca mesaj privat.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: a_gmona , utilizator 17:04, 4 Octombrie 2010
Gasiti numele executorilor judecatoresti,fie in" Pagini Aurii" ,fie la Camera Executorilor judecatoresti
Este competent sa execute hotararea executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in care urmeaza sa se efectueze executarea, ori daca se urmaresc bunuri, de catre executorul judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in care se afla acestea. Prin urmare, trebuie sa apelati la un executor din Bucuresti, ii gasiti pe site-ul executori.ro -informatii. Avand in vedere suma pe care v-o datoreaza debitorul, cred ca veti opta pentru o poprire asupra veniturilor.
Multumesc mult pentru informatii.Am consultatl lista executorilor pe site.
De unde stiu eu cum sa aleg din liste, aleg la intamplare?
Daca poate sa ma ajute cineva, sa-mi lase mesaj privat.

Cu multumiri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț. care este instanța competentă? se poate divorța în localitatea în care locuiesc în prezent ambii soți? Ralphy blejan Ralphy blejan Buna ziua , Impreuna cu soțul meu vrem sa divorțăm și am înțeles ca ar fi necesar sa mergem sa semnam actele in județul unde s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Vicky1 Vicky1 Daca tatal nu plateste pensia de intretinere 3 luni, dar lasa la vecini o punga ce contine diverse produse de circa 200 ron asta inseamna ca si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)