avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara

Buna Ziua! Am o casa mostenita de la bunici.Candva bunicii locuiau in curte comuna cu vecinii. Acum vrem sa-l vindem,dar in momentul de fata, dupa carte funciara colectiva, casa noastra nu apare ca si casa, doar ca si un apartament.Trebuie sa facem iesire din insolventa, dar dupa masurarile topografice, terenul, totalul casa vecinei,casa noastra si curtea, a iesit mai mult decat apare in cartea funciara colectiva. 257 in loc de 230. Ce putem face, unde sa mergem? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:21, 7 Iulie 2016
nu este iesire din insolventa ci din indiviziune. Consultati cadastristul.
Dacă nu ex8sta probleme intre moștenitori se poate rezolva problema.
Mergeți cu actele la persoane avizate pentru a se înțelege întreaga situație.
si care ar fi persoanele avizate?!
Da,iesire din indiviziune,aveti dreptate, eu am scris gresit! Tot nu inteleg unde sa ma duc:(
La un cadastrist ! Persoanele avizate spuse de domnul avocat este asa un termen general...nu am sters raspunsul domniei sale pentru ca am vrut sa inteleg ce intelege dansul prin persoana avizata. Mergeti la un cadastrist si vedeti ce va sfatuieste.

Alte discuții în legătură

Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)
Procedura cum fac actele la o casa Daniel152 Daniel152 Cum se procedeaza daca intr-o curte traiesc mai multe familii de exemplu 3 si toti sunt frati, mama lor se decide sa le faca acte pe casele lor adica sa ... (vezi toată discuția)