avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Tranzactie bancara
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Tranzactie bancara

Buna ziua, sunt cetatean roman, doresc sa ma casatoresc cu un cetatean american. Viitorul meu sot va veni in tara sa se stabileasca aici in septembrie, pana atunci eu trebuie sa achizitionez o locuinta pentru el. Imi va trimite banii pentru casa in tara printr-un transfer bancar. Am rugamintea sa imi spune-ti la ce riscuri ma pot supune acceptand acest schimb bancar pe numele meu, pe un cont din Romania. Mentionez ca bani vor veni din SUA de la Guaranty Trust Bank GTBank Plc.

Alte discuții în legătură

Doresc sa ma lamuresc ane maria ane maria Daca ma voi casatori cu un cetatean strain la el in tara, la primarie iar apoi voi transcrie actele la ambasada romaniei ce drepturi mi se vor cuvine? Mi se ... (vezi toată discuția)
1. autentificare de prenume. 2. obtinerea uni pasaport romanesc. 3. obtinerea cetateniei romane pentru un copil nascut in sua DucuIonescu DucuIonescu 1. Sint cetatean roman stabilit in SUA. Prenumele meu romanesc pe certificatul de nastere este terminat in -ru iar eu sint naturalizat ca cetatean americat cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort din sua in romania BiancaSerpe BiancaSerpe Sunt resident in SUA de mai multi ani si recent am decoperit ca trebuie sa inregistrez in Romania orice schimbare de statut civil intamplata aici in SUA. Sunt ... (vezi toată discuția)