avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana aflata in plata stimulent- reluare CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana aflata in plata stimulent- reluare CIC

Buna ziua!

Ma aflu in situatia de plata a stimulentului de insertie. Doresc sa intru din nou in CIC pana la implinirea varstei de doi ani incepand cu data de 01.07.2016.

Nu stiu ce trebuie specificat pe actul aditional de suspendare a CIM...este suficient paragraful:

".......
• Se suspenda contractul individual nr …… pentru efectuarea concediului de ingrijire a copilului pana la implinirea varstei de doi ani incepand cu data de 01.07.2016 .
........" ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 18:23, 7 Iulie 2016
Ati putea mentiona astfel in actul respectiv :

"Se suspenda, in baza art.51 lit.a C.mun., contractul individual nr …… pentru efectuarea concediului de ingrijire a copilului pana la implinirea varstei de doi ani incepand cu data de 01.07.2016".
Multumesc. Am adaugat. Credeam ca trebuie sa fac referire si la noua lege acre imi permite reluarea CIC.

O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil VitOtilia VitOtilia Buna ziua! Am urmatoarea situatie: un angajat (a carei sotie este casnica) doreste sa primeasca indemnizatia pentru crestere copil pentru acesta din urma in ... (vezi toată discuția)
Din stimulent in cic Ramona7052 Ramona7052 Buna ziua! Va prezint o situatie; Am nascut si dupa ce mi-am epuizat toate zilele de concediu medical de sarcina si lehuzie (dat de medicul de familie), mi-am ... (vezi toată discuția)
Perioada concediu crestere copil loredanaducu loredanaducu Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 4 februarie 2013, iar eu am optat pentru concediu crestere copil pana la varsta de un an. Cand am depus dosarul, mi s-a ... (vezi toată discuția)