Fiica mea are 18 ani, e studenta, si taica-sau nu mai trimite pensie alimentara.
Cum se procedeaza pentru a il obliga sa o trimita? Nu cunosc adresa, nici locul de munca.
Multumesc
d-ra stanga eu "nu imi dau cu parerea"" spun exact ca justitia nu merge bine si stiti f bine ce termene se dau si care e procedura.cu o hotarare ju decatoreasca in buzunar si cu un debitor lipsa sau insolvabil nu mai ai ce sa faci........ai pierdut si timpul si eventual banii dati la avocat
nu contest faptul ca sunteti un jurist "neprofitor" dar un jurist nepregatit sunteti cu siguranta. Daca autorarea mesajului are o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in mana care stabileste o pensie alimentara poate merge la politie avand in vedere ca neplata pensiei alimentare timp de 2 luni constituie infractiune prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
n-are rost sa va explic ca oricum nu a-ti inteles nimic.nu stiu care dintre noi nu e pregatit dar in cazul asta dvs sunteti aceea. exact asta am spus si eu daca cititi bine.daca nu il gaseste pe individ poate sa se duca si la mama ploolitiei si sa faca n plangeri penale.tot degeaba.daca e plecat din tara pol nu o sa-l dea in urmarire pt asta sunt cazuri mult mai grave in care pol nu se implica darmite intr-un caz de neplata a pensiei.hai sa fim seriosi!
nu numai ca nu sunteti pregatit dar nici nu stiti sa scriti "ati inteles" se scrie asa legat. Nu stiu cum ati facut o facultate.
d-ra clar nu aveti ceva in cap!daca observati toti face cateodata greseli de ortografie (si asta nu din cauza faptului ca nu stim sa scriem),dar cand scrii aici scrii f repede si sunt posibile astfel de greseli.
referitor la problema in discutie imi este din ce in ce mai clar ca,neavand o replica mai buna,v-ati legat de o greseala gramaticala facuta fara intentie.
apropo de greseli de ortografie se spune "SA SCRIETI",nu "SA SCRITI",asa ca nu mai faceti pe lupul moralist.PUNCT