avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta obtinere indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta obtinere indemnizatie crestere copil

Buna ziua !
Daca o mamica a nascut in data de 06.07.2016, care este prima luna care se trece in adeverinta de venit pe ultimele 12 luni - iunie sau iulie ? Daca este iulie, cum calculez venitul cuvenit, avand in vedere ca suntem in data de 06 ale lunii ?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 8 Iulie 2016
prima luna = luna nasterii copilului - iulie 2016.

OUG 111/2010
art.3
...
(6) Pentru luna naşterii copilului se iau în calcul veniturile cuvenite pentru acea lună, respectiv venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna, sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizaţia de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna nasterii ca luna in care se produce venit usernameg usernameg cum se calculeaza venitul din luna nasterii copilului daca este nascut la inceputul lunii? (pentru o persoana cu contract de munca) concediu medical pe toata ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil 2016 irux_c irux_c Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu modalitatea de calcul a indemnizatiei de materinate, respectiv cea pentru cresterea copilului in contextul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ralu9 ralu9 Buna ziua. Eu am nascut pe 03.09.2016. Mi s-a calculat indemnizatia de crestere copil initial luand in calcul veniturile net primite in urmatoarele luni: sept ... (vezi toată discuția)