avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Habitatie viagera

Am un imobil cu cu o clauza de habitatie viagera incheiat cu bunici si parintii mei . Intre timp bunicii au decedat si eu si parintii mei vrem sa vindem casa. Ce fel de act aditional imi trebuie sa ca sa pot vinde aceasta casa, avand in vedere ca si parintii mei vor sa vanda acel imobil?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 23:20, 8 Iulie 2016
parintii sa renunte la dreptul de abitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de habitatie mihaioro mihaioro Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cat mai clar in privinta problemei mele...acum cativa ani bunicul meu mi-a lasat un apartament (act de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta de sot, sotiei cu clauza de abitatie viagera dodorel62 dodorel62 Prietenul meu este casatorit legitim cu sotia si i a vandut acesteia casa . Buna seara , Prietenul meu fiind casatorit legitim cu sotia lui , de comun ... (vezi toată discuția)