avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursurile de igiena
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursurile de igiena

Este obligatoriu sa faca curs de igiena salariatii aflati in perioada de proba sau cei cu CIM determinat???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:52, 8 Iulie 2016
Da, daca lucreaza in alimentatie publica.
Legislatia nu face diferenta in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Cursuri -notiuni fundamentale de igiena calin cristiana calin cristiana Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse alimentare sau sunt necesare alte cursuri de calificare?Conform carei ... (vezi toată discuția)
Vanzatoare, dar fara curs de calificare Ihesselink Ihesselink Pot sa angajez pe cineva pe post de vanzatoare, cod COR 522101, chiar daca nu are vreun curs de calificare pentru aceasta functie? (vezi toată discuția)