avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intelege prin ''plantații''?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intelege prin ''plantații''?

Buna seara,
Ce se intelege , prin ,, plantații " in art. 612 cod civil? Ex: vita de vie , trandafiri , liliac , arbusti ornamenetali se încadrează sau nu la termenul de ,,plantații"?

Alte discuții în legătură

Legea vecinatatii miorica miorica Am probleme cu un vecin care si-a plantat vie langa gardul care ne desparte, pe toata lungimea lui. Gardul este facut de mine, dar el nu curata via care a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare ptr un consultant in domeniul ... Iorga Niculai Iorga Niculai Bună ziua.Am și eu o întrebare ptr un consultant in domeniul juridic.La ce distanță se plantează un butaș de vie față de proprietatea vecinului?! ... (vezi toată discuția)
Barbeque construit exact la limita proprietatii. rog lamuriri legale! CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema...... Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar (barbeque) exact lipit de gard. Acest lucru ma ... (vezi toată discuția)