avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare Carte De identitate de catre notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare Carte De identitate de catre notariat

Am vrut sa deschid un cont la un broker din Australia care cere de la mine copie xerox a Cartii de Identitate autentificat la un notar si ca dovada adresei trebuie sa le trimit o factura de utilitati sau o dovada de cont bancar tot autentificat de catre notar.
Am fost la mai multe notariate si au zis ca nu au voie sa faca o autentificare despre actele sus numite. Cu mult scandal am reusit sa fac copi legalizata a cartii de identitate dar celelalte acte nu am reusit sa le autentific nici cum. Au zis ca dupa legile romane locul de domicilu este dovedit de cartea de identitate si nu au voie sa faca autentificarea facturii sau dovada de cont bancar ca dovada a domiciliului.
Dupa parerea me este gresit atitudinea notariilor din cauza ca eu am cerut o simpla constatatare a docuumentelor originale cu cele copiate. Problema asta simpla nu se poate realiza la notariatele Romane?
Va rog frumos sami dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 9 Iulie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copiilor nascuti in strainatate pantiru ioana pantiru ioana fetita mea este nascuta pe data de 15.01.2004 in istambul si din 2005 sint in tara dar nu mia dat nimeni un certificat de nastere fetitei ma tot plimba de colo ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am fost pusa in functie de membru fondator? Boogy33 Boogy33 Cum pot afla daca am fost pusa in functie de MEMBRU FONDATOR al unei fundatii,fara sa iau la cunostinta. Fie au copiat semnatura mea, fie au falsificat-o! Si ... (vezi toată discuția)