avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... masina
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

masina

buna.am si eu o intrebare:un prieten a avut un accident de masina.a fost lovit,si respectivul era fara permis si in stare de ebrietate.a refuzat analizele.dar nu stiu cum sa imi recuperez suma pe repararea masinii.ce as putea face?daca il dau in judecata am vreo sansa sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: paulika , utilizator 19:19, 18 August 2009
Bineinteles ca il puteti da in judecata.
Aveti posibilitatea sa faceti plangere penala pentru distrugere si va cosntituiti parte civila in dosar.
Sau va adresati instantei civile pentru recuperarea prejudiciului produs.
da...dar daca el nu are bani,sau nu stiu isi muta bunurile pe altcineva?
Persoana respectiva nu munceste?
Se poate pune poprire pe salariu...
nu munceste,doar in italia la negru cred.din cate stiu are ceva bunuri pe el..dar nu stiu poate si le muta pe sotia sau fiul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot castiga o executare silita? paulika paulika Subiect: masina buna.am si eu o intrebare:un prieten a avut un accident de masina.a fost lovit,si respectivul era fara permis si in stare de ebrietate.a ... (vezi toată discuția)
Termen chemare in judecata. Gabriel20018 Gabriel20018 Buna ziua. Am avut si eu o problema cu un carutas*. Mi-a lovit masina si nu am reusit sa ma inteleg cu el sa-mi dea banii pe reparatia masinii. Am luat ... (vezi toată discuția)
Distrugere Dan-Cornel Murzea Dan-Cornel Murzea in urma unui accident rutier in care un autovehicul a fost avariat de catre un vehicul cu tractiune animala, (caruta cu cal),din vina carutasului, existand in ... (vezi toată discuția)