avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot castiga o executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

pot castiga o executare silita?

Subiect: masina

buna.am si eu o intrebare:un prieten a avut un accident de masina.a fost lovit,si respectivul era fara permis si in stare de ebrietate.a refuzat analizele.dar nu stiu cum sa imi recuperez suma pe repararea masinii.ce as putea face?daca il dau in judecata am vreo sansa sa imi recuperez banii?daka isi trece bunurile pe altcineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 20 August 2009
Da, aveti toate sansesle daca introduceti o actiune in instanta impotriva acestuia .
da,dar daca el nu are de unde sa plateasca,si isi trece bunurile pe altcineva?ce putea face?
Introduceti actiunea la instanta. Daca instraineaza bunurile dupa aceea data, se poate cere rezilierea actului de instrainare, motivat de reaua credinta a celui care instraineaza (vinde).
multumesc.si daca el nu are nimic,si nici nu munceste.eu ce as putea face?suport eu toate cheltuielile?
Din pacate.

Alte discuții în legătură

Masina paulika paulika buna.am si eu o intrebare:un prieten a avut un accident de masina.a fost lovit,si respectivul era fara permis si in stare de ebrietate.a refuzat analizele.dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donare imobil? Cinthya Cinthya Daca mama mea detine un imobil care este cea mai putin costisitoare modalitate de al trece pe numele meu? (vezi toată discuția)