Mai putin costisitoare la tranzactie, e donatia. Va poate costa insa f scump daca sunt ceva probleme si omiteti sa le spuneti.. creditori care pot ataca donatia ca ex.
Intradevar mama are o datorie de 15000 lei pt care i se face o proprire de 10 lei pe pensie...dar ma gandesc ca bancii nu ii este prea favorabil si va cere executarea silita a imobilului. Ce posibilitate am ca sa il trec pe numele meu fara a mai putea fi urmarit de creditor?
Contract de vanzare-cumparare. Banca va trebui, in cazul unei actiuni pauliene, sa dovedeasca reaua dumneavoastra credinta, adica sa dovedeasca faptul ca, la data cumpararii, cunosteati faptul ca mama este datoare si ca ati incheiat actul de vanzare-cumparare in scopul fraudarii intereselor bancii.
Defapt mama avea un cont la CEC de 2500 euro pe care s-a pus proprire si pe langa acestia se retin si cate 10 lei pe pensie intrucat creanta cu tot cu penalitati si onorarii a ajuns de la 8000 lei cat a fost creditul la 27000 lei. Mai este posibil ca creditorul sa aiba pretentia la imobil? Cum as putea in conditiile date sa il trec pe numele meu?
Executare silita
estbia
Buna ziua,
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde la o intrebare:
Din motive uzuale in zilele noastre, privind clauzele abuzive ale contractelor de ... (vezi toată discuția)