avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Riscul repunerii pe rol, rog ajutor!!!
Discuție deschisă în Executare silită

Riscul repunerii pe rol, rog ajutor!!!

Buna seara,

Am nevoie mare de o mana de ajutor de la dvs. Multumesc anticipat.
Executorul a constat executarea incheiata prin art. 371 cu 5 alin c , cproc civ.
Ne aflam de multi ani in contestatia la executare. Faptul ca creditorul a renuntat la excutare, poate fi folosit in castigarea contestatiei am inteles de la un avocat aici pe forum.
Intrebarea e, daca voi repune pe rol contestatia care acum e suspendata, cu scopul de a mi se admite contestatia la executare prin folosirea acestei decizii, a executorului, de a incheia executarea, risc ceva?
Nu cunosc motivele pentru care creditorul a renuntat la executare, poate si-a dat seama ca nu are sanse sa castige contestatia sau poate a vrut doar sa isi retraga titlul. Daca a vrut doar sa retraga titlul executoriu cred ca putea sa inlocuiasca executorul in acelasi dosar. Ma astept la o noua executare. Ce parere aveti? Ce risc daca repun pe rol contestatia suspendata si prezint acest document prin care creditorul a renuntat la executare?
Este vorba despre Suport Colect.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Anulare executare silita- sanse in recurs Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Am urmatoarea speta si rog frumos sa va dati cu parerea ce sanse are de a fi admis recursul. Stadiu procesual: Recurs la TMB Recuperator ... (vezi toată discuția)
Restituirea titlului executoriu KLTM KLTM Executorul judecatoresc a intocmit un proces verbal in care scrie ca \"avand in vedere cererea creditorului prin care solicita restituirea titlului ... (vezi toată discuția)
Executari una dupa alta pe acelasi imobil Sever Simion Sever Simion Am obtinut suspendarea executarii silite si creditorul intre timp a renuntat la executare si la executor fapt comunicat mie prin PV de catre executor. Va rog ... (vezi toată discuția)