avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari una dupa alta pe acelasi imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executari una dupa alta pe acelasi imobil

Am obtinut suspendarea executarii silite si creditorul intre timp a renuntat la executare si la executor fapt comunicat mie prin PV de catre executor.
Va rog daca stiti sa imi spuneti daca eu nu fac nimic si las sa se judece aceasta contestatie la executare, nu cer repunerea pe rol pentru admiterea contestatiei pentru ca ei au renuntat la execuare, ei pot, in acelasi timp, incepe o noua executare cu un nou dosar pe acelasi imobil ipotecat, acelasi titlu executoriu? Intreb pentru ca mi se pare groaznic ca un creditor sa anuleze o executare si apoi sa inceapa alta si alta mereu pana va castiga contestatia... E legal asa ceva?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
Sever Simion, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:37, 12 Iulie 2016
I s-a intamplat asa si unui client de al meu. E un abuz de drept, dar e in limite legale. Poate face asta de cate ori vrea in termenul de prescriptie de trei ani.
Depuneti cerere sa va restituie cautiunea pentru a obtine o noua suspendare in noua contestatie.
Vechea contestatie va ramane fara obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Instanta se sesizeaza ori ba ?? Sever Simion Sever Simion Am suspendata o contestatie la executare silita si creditorul meu a renuntat la executare, am primit proces verbal de la executor. Vreau sa va intreb, ... (vezi toată discuția)
Riscul repunerii pe rol, rog ajutor!!! Sever Simion Sever Simion Buna seara, Am nevoie mare de o mana de ajutor de la dvs. Multumesc anticipat. Executorul a constat executarea incheiata prin art. 371 cu 5 alin c , cproc ... (vezi toată discuția)