avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta se sesizeaza ori ba ??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta se sesizeaza ori ba ??

Am suspendata o contestatie la executare silita si creditorul meu a renuntat la executare, am primit proces verbal de la executor.
Vreau sa va intreb, instanta se sesizeaza ca acea contestatie a mea a ramas fara obiect ori ba?
Trebuie sa cer eu repunerea pe rol, altfel desi executorul banuiesc ca a trimis si la judecatorie acel proces verbal, instanta nu face nimic?

Intreb si eu...

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:12, 26 Iulie 2016
Dacă e suspendat procesul o puteți lasă asa.
Eu as lasa asa dar sunt vreo 10.000 euro cautiune care ar sta bine inapoi in buzunarul meu...
De ce sa ii las?
Solictati instantei repunerea pe rol,depuneti p-v al executorului si sa constate ca executarea a ramas fara obiect apoi,solicitati restituirea cautiunii conform art.1064 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita SONIAGET SONIAGET Buna ziua! Am primit o somatie de executare silita la care am facut contestatie in termen pentru suspendare executare silita. Hutarirea data de instanta a fost ... (vezi toată discuția)
În caz că se admite în parte contestația la executare, ce se întâmplă cu cauțiunea imensă pe care am plătit-o? VictorArditti VictorArditti Pentru suspendarea executarii silite am platit o suma imensa, zece mii de euro. Daca contestatia la executare se admite in parte, ce se intampla cu cautiunea ... (vezi toată discuția)
Executari una dupa alta pe acelasi imobil Sever Simion Sever Simion Am obtinut suspendarea executarii silite si creditorul intre timp a renuntat la executare si la executor fapt comunicat mie prin PV de catre executor. Va rog ... (vezi toată discuția)