avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil care calatoreste din Germnaia spre Romania ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil care calatoreste din Germnaia spre Romania insotit de bunica

Buna ziua,
Am si eu o intrebare referitoare la insotirea unui copil de 7 ani care locuieste cu parintii in Germania cu forme legale si copilul doreste sa calatoreasca insotit de bunica in vacanta in Romania.
Are nevoie bunica din Romania de imputernicire pentru a calatori impreuna cu nepoata cu avionul dinspre Germania spre Romania?

Va multumesc anticipat.

Firut
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 16:22, 10 Iulie 2016
trebuie sa aveti o declaraţie notarială autentică prin care un părinte sau ambii părinţi îşi exprimă acordul cu privire la ieşirea din ţară a copilului lor minor însoţit de bunica.
Pentru aflarea condițiilor de ieșire/intrare din/în țară, sunați la telefon de informare: 021.9590 -Poliția de Frontieră Română

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea in tara a unui minor neinsotit magop magop fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru copil la iesirea din alta tara sebas05 sebas05 Buna ziua, Noi locuim in Spania si copilul nostru de 9 ani va pleca in vacanta in Romania cu bunica lui.El are pasaport individual .Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Parasirea romaniei de catre un minor neinsotit ally_badboy ally_badboy buna, as vrea sa stiu ce acte sunt nencesare pentru a putea un copil de 16 ani parasi romania neinsotit. Suntem stabiliti in Italia iar in luna noiembrie ... (vezi toată discuția)