avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA cu un salariat in concediu de crestere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA cu un salariat in concediu de crestere copil

Am un angajat pe PFA care este in concediu de crestere copil. Doresc radierea pfa-ului, dar la Registrul Comertului, Anaf face opozitie. Cum pot rezolva aceasta situatie, fara sa astept ca acea salariata sa termine concediul? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 17 Iulie 2016
Care este motivul ANAF-ului de va face opozitie?

Legea va da posibilitatea sa concediati un salariat aflat in CCC pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii. (art.60 alin.2 C.mun.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim in cazul salariatei aflata in crestere copil 2 ani irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care societatea se afla in insolventa, reorganizarte judiciara poate desface contractual unei salariate cu CIM ... (vezi toată discuția)
Continuitate la contractul de munca schimband firma si ocupatia cristian198 cristian198 buna ziua ,sunt insarcinata in 11 saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate Blueeyes22 Blueeyes22 Buna ziua, Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii ... (vezi toată discuția)