avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii raspunsuri nedate la intrebari
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

raspunsuri nedate la intrebari

buna ziua, urmaresc de ceva timp site-ul dvs, dar constat cu dezamagire ca nu se raspunde la unele intrebari. in cazul meu la ultimele intrebari nu am primit raspuns deloc.as vrea sa stiu daca este vreo problema ?sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: florentina-ecaterina , utilizator 14:16, 11 Iulie 2016
Acesta este un site in care consultantii raspund pro bono la ce se pricep sau la ce li se pare interesant.
Deci nu exista nicio obligatie de niciun fel in a raspunde.
multumesc mult!
Este posibil sa nu postati discutia pe care o deschideti in sectiunea potrivita din forum, in conditiile in care moderatorii si consultantii sunt specializati pe domenii.
ba chiar in sectiune potrivita postez intrebarile, la cum mi s-a raspuns la intrebare aceasta as vrea si la cele postate pe subiecte.nu are rost sa ducem la nesfarsit discutii de genu, mai bine sa ne concentram pe intrebarile la subiect.oricum multumesc mult.
o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor CinciuAdrian CinciuAdrian Buna ziua, sunt interesat sa aflu mai multe despre dreptul de autor din Romania Sunt mai multe intrebari dar nu vreau sa le fac publice doresc un avocat ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro clcristian clcristian Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole... (vezi toată discuția)