avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

avocatnet.ro

Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole...
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:57, 14 Iunie 2016
1. Nu ati postat intrebarea in sectiunea potrivita.

2. Am rugat pe colegii moderatori sa mute topicul dvs. pe "Dreptul muncii... ".
Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu vi se poate garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

In functie de timpul liber disponibil , posibil sa primiti raspuns si dvs.
cum pui intrebare? din sectiunea "pune o intrebare" ajung undeva unde completez tipul (2 bife) titlul si intrebarea dar nu am buton de "posteaza"! X-( #-o
Pe mailul de inregistrare spune ca ma pot adresa sectiunii feedback din forum care.. nu exista!
Buna ziua,

Daca veti completa toate campurile intrebarii veti avea si buton de posteaza in Forum. Titlu, detalierea intrebarii, categoria forumului si formului in care vreti sa puneti intrebarea. Imediat ce le bifati apare optiunea de posteaza intrebare in Forum. Curaj, sute de oameni reusesc zilnic sa posteze.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare întrebări cu replici oprite (lipsa buton urmareste discutie) mihai335 mihai335 Întrebările cu replici oprite nu mai pot fi salvate la sectiunea \"Discutii urmarite\" (butonul \"Urmareste discutie\" e absent, cel putin pe desktop). Daca ... (vezi toată discuția)
O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)