avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Salvare întrebări cu replici oprite (lipsa buton ...
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Salvare întrebări cu replici oprite (lipsa buton urmareste discutie)

Întrebările cu replici oprite nu mai pot fi salvate la sectiunea "Discutii urmarite" (butonul "Urmareste discutie" e absent, cel putin pe desktop).
Daca nu apucasei sa apesi butonul (de ex, daca ai gasit ulterior intrebarea), nu mai poti adauga discutia in categoria "Discutii urmarite".

Logica acestei lipse a butonului ar fi ca te intereseaza doar replicile, daca intrebarea inca nu a fost inchisa.
Dar de fapt de multe ori functia de urmarire are aceeasi utilitate ca functia de salvare a articolelor (care raman in sectiunea "Articole salvate").

Propun fie ca functia de urmarire sa se extinda si la intrebarile cu replici oprite, fie ca functia de salvare sa se extinda si asupra sectiunii de intrebari.

Dpdv tehnic, nu stiu daca functia e dezactivata sau daca e doar ascunsa (pentru ca toate cele 3 butoane lipsesc, desi e utila si functia de distribuire; singurul buton care ar trebui ascuns e "Raspunde").
Daca e doar ascunsa, problema se poate rezolva in 5 minute, prin editarea layoutului CSS.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
mihai335, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:12, 28 Octombrie 2023
Bună ziua,

Facilitatea are ca scop anunțarea postării de mesaje noi, de aceea dispare în momentul în care topicul se închide, dar am transmis propunerea dvs. echipei de la IT și au adăugat pe lista lor introducerea unui bookmark și pentru discuțiile din forum.

Până atunci, puneți-mi link la topicul pe care vreți să-l marcați și îl deschid ca să-l puteți bifa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Merge greu! teoma teoma Nu cred ca e vina mea, pentru ca intru pe avocatnet si de acasa si de la serviciu, si de fiecare data merge greu. Fie apesi pe butonul de forum si NIMIC, nu se ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro clcristian clcristian Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole... (vezi toată discuția)