avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CAS de 481,25 lei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CAS de 481,25 lei

Buna ziua.Care sunt pasii pentru a plati acest tip de cas?Unde ma duc mai intai,la medic,la casa de asigurari de sanatate?trebuie sa fi fost internata ca sa platesc acest tip de cas?...va rog lamuriti-ma...

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala de sanatate si concediul medical andrew_i andrew_i Buna ziua. In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am deschis acest subiect unde nu trebuie. Problema mea ar fi in felul urmator. Tatal meu lucreaza ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate in cazul contractului pe perioada determinata floridecires floridecires Buna ziua, Sunt angajata pe perioada determinata, care se va termina la finele anului in curs. De curand am ramas insarcinata iar data nasterii este undeva ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale in timpul sarcinii kikoniko21 kikoniko21 Doresc sa aflu daca ginecologul care are cabinet particular imi poate acorda el concediu medical,sa nu mai trebuiasaca sa imi iau mai intai de la medicul de ... (vezi toată discuția)