avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fondul Social European sau \"Initiativa privind ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fondul Social European sau "Initiativa privind Ocuparea Tinerilor"

Buna ziua,
Cu referire la acordarea primelor de incadrare si de instalare, am citit intamplator ca pe langa 1000 lei prima de incadrare se acorda si 250 euro/luna din fonduri europene si anume Fondul Social European sau "Initiativa privind Ocuparea Tinerilor", si pe langa 3500 lei prima incadrare se acorda 1000 Euro din aceleasi fonduri.

[ link extern ]

Este acest proiect valabil? Care sunt conditiile de acordare?
Mentionez ca sunt absolventa 2014 ce a beneficiat de prima de incadrare si instalare (3500+1000 lei), insa nu am fost informata si de subventia Fondurilor Europene.
Am absolvit in Iulie 2014 SAIAPM Sibiu si am depus documentele necesare pentru a intra in somaj deoarece in judetul in care aveam domiciliul (Valcea) nu exista un loc de munca aferent studiilor sau alt loc de munca disponibil. Pana in octombrie 2014 am stat in Somaj dupa care mi am gasit un loc de munca la care m-am angajat pe perioada nedeterminata in Sibiu, drept urmare mi-am schimbat domiciliul si am primit cele doua prime de instalare si incadrare. Dupa 1 an de zile vechime la compania respectiva(la care lucrez si in prezent) , in urma prezentarii unor documente am primit si restul somajului de care nu am beneficiat.
Cum pot afla mai multe despre programul finantat de Uniunea Europeana?
Consider ca daca este valabil, ma incadram si pentru aceasta subventie lunara...

Alte discuții în legătură

Documente somaj Maria Tim Maria Tim Bună ziua, Nu mai lucrez de o lună de zile si as dori sa știu de ce documente am nevoie pentru a putea beneficia de indemnizație de șomaj in cazul in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de prima de instalare? claudiaivan claudiaivan Buna ziua,am fost angajata 5 zile la o firma,dupa care am plecat in somaj(sunt tanara absolventa de facultate),am mers la un interviu la o noua firma si voi fi ... (vezi toată discuția)
Somaj, prima de instalare si asigurare de sanatate c_marusia c_marusia Buna seara! Mi-ati putea spune daca absolventii Facultatii de Medicina pot primi somaj sau prima de instalare? Daca da, ce acte mi-ar trebui si unde ar trebui ... (vezi toată discuția)