avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente Somaj

Bună ziua,
Nu mai lucrez de o lună de zile si as dori sa știu de ce documente am nevoie pentru a putea beneficia de indemnizație de șomaj in cazul in care ma voi angaja din nou la un alt loc de munca incepand cu ianuarie 2019 si bineinteles daca angajatorul ar beneficia de subvenția pentru absolvenții ce au terminat studiile in 2018?
Cel mai recent răspuns: Maria Tim , utilizator 10:43, 25 Decembrie 2018
Cu ce articol v-a incetat c.i.m. ?
Art. 31 Alin. 3
Daca initiativa a avut loc din partea angajatorului ,atunci beneficiati de somaj.

Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:somaj.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, inițiativa a fost a angajatorului.
Mulțumesc!
Dacă nu mai reușesc să îmi depun documentele pentru indemnizația de somaj până ce ma voi angaja, atunci voi putea beneficia de prima de șomaj de 1000 de lei? Asta doar in cazul in care angajatorul va beneficia de subvenție. Nu știu exact condițiile necesare a fi indeplinite pentru a putea beneficia de subventie. Ma puteti ajuta, va rog?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil IsabelleAndreea IsabelleAndreea Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma ... (vezi toată discuția)
Fondul social european sau "initiativa privind ocuparea tinerilor" nobody_else91 nobody_else91 Buna ziua, Cu referire la acordarea primelor de incadrare si de instalare, am citit intamplator ca pe langa 1000 lei prima de incadrare se acorda si 250 ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)