Buna ziua, am unele nelamuriri in legatura cu actele necesare pentru dosarul de inscriere, vreau sa vad daca am inteles corect. Conform Regulamentului de examen, actele se depun în 2 exemplare: un exemplar cu acte originale, iar al doilea exemplar cu copii ale actelor, conformate cu originalul.
Deci un exemplar sa contina copia legalizata a diplomei,suplimentul la diploma si certificatului de nastere, plus certificat psihiatric in original, CV in original,dovada de plata a taxei de inscriere in original,certificatul de cazier,cererea de inscriere , adeverinta medicala,iar al doilea exemplar copii xerox de pe aceste acte la care se adauga pe verso mentiunea ,, Conform cu originalul si semnatura". Is curios si daca e valabila adeverinta medicala de la medicul de familie, azi am scos-o, iar apoi mi-am amintit ca e valabila doar 60 de zile, vreau sa stiu si daca sa scot alta sau termenul respectiv se refera la depunerea dosarului nu la data sustinere examenului ? Va multumesc anticipat !
Dosar inscriere barou
eduuard
In vederea inscrierii la examenul de primirea in profesia de avocat se depun doua dosare, una continand actele in original, cel de-al doilea in copii xerox. ... (vezi toată discuția)