avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA DE LA CAR FAUR IFN IN CALITATE DE ...
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA DE LA CAR FAUR IFN IN CALITATE DE GIRANT

Problema Juridica: Am fost executat silit in calitate de girant al unui coleg de munca , si obligat sa plattesc la CAR FAUR IFN restantele acestuia.In contractul de de imprumut este specificat ca girantii se obliga in mod solidar si indivizibil la plata datoriilor si renunta la beneficiul diviziunii.In plus mai este specificat ca prin simpla neachitare a a doua rate deja se declanseaza procedura de executare silita fara a mai fi necesara notificarea.
Am primit pe 1 februarie o notificare ca nu si-a platit ratele si neachitand nici pana in prezent am fost executat eu in calitate de girant.
Nu am primit nici-o instiintare ca sunt dat in executare silita cu data si ora procesului etc. actele venindu-mi directt la munca penttru oprire cotta din salariu. cu dosar de executtare din data de 05.07.2016.
Ce pott sa fac in cazul asta ca mai am o oprire pentru o datorie la o banca la care eu sunt debitorul.Pott sa fac contestatie sa ii opreasca numai colegului ca am inteles , dar nu am vazut actele , ca si lui ia venitt oprire.
Cu deosebit respect, asttept raspunsul.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:44, 13 Iulie 2016
Daca s-a renuntat la beneficiul diviziunii, faceti degeaba contestatie la executare. Sunteti obligat in solidar cu debitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani girant rodiana rodiana Buna dimineata In anul 2010 am facut grseala majora sa girez o colega la CAR Faur. Pana la un moment dat si-a platit ratele. Anul acesta a oprit plata ratelor ... (vezi toată discuția)
Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Problema contract imprumut - girant cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, In anul 2007 am girat un coleg coleg pt un contract de imprumut de la CAR. in anexa la contract privind girantul sunt doua clauze, respectiv ca ... (vezi toată discuția)