avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... echivalare studii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

echivalare studii

Buna seara. Copilul meu ar trebui sa inceapa clasa I din toamna. De curand am primit o oferta de munca in Spania, pe termen de un an. Daca baiatul frecventaza cursurile acolo, peste un an va putea trece in clasa a II-a aici, sau va pierde anul? Rog raspuns urgent si in cunostinta de cauza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 01:46, 20 August 2009
Nu va pierde anul, dar nu va recomand sa va ganditi la acesta varianta.
Clasa I este esentiala, schimbarea il poate marca pentru toata viata.
Daca sunteti sigura ca nu e vorba decat de un an si daca nu aveti cu cine sa il lasati in tara mai bine amanati anul.
Nu este o conditie obligatorie sa frecventeze din nou cursurile clasei intai in Romania.....dar trebuie sa tineti cont de faptul ca in aceasta clasa se invata lucrurile elementare si de baza pentru formarea profesionala a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major N044 N044 Buna ziua! Se da următoarea speța: - copil care curând împlinește 18 ani si beneficiază de pensie de întreținere din partea tatalui. Copilul ... (vezi toată discuția)
Mai pot inscrie copilul in clasa 0 daca nu am facut-o la timpul potrivit? mangu liliana mangu liliana Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 14 martie 2007, daca nu l -am inscris in clasa 0 la timpul potrivit, mai pot sa l inscriu acum? M- am gandit, cam ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)