avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mai pot inscrie copilul in clasa 0 daca nu am facut-o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mai pot inscrie copilul in clasa 0 daca nu am facut-o la timpul potrivit?

Buna ziua,
Copilul meu este nascut pe 14 martie 2007, daca nu l -am inscris in clasa 0 la timpul potrivit, mai pot sa l inscriu acum? M- am gandit, cam tarziu, ca pierde timpul si copiii care fac parte din generatia lui . Ce mai pot face acum?Cum as putea sa l mai inscriu in clasa 0?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:40, 1 Aprilie 2012
Incercati sa depuneti dosarul acum, poate totusi nu este prea tarziu. Trebuie sa gasiti o unitate de invatamant care sa fie de acord cu inscrierea, in functie si de locurile pe care le mai au disponibile. Dvs. doriti ca din septembrie a.c. sa inceapa cursurile, nu-i asa?
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare 2019 2020 Pesterau_mihaela Pesterau_mihaela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in ceea ce priveste inscrierea copiilor la scoala de circumscriptie. Practic mi-am inscris copilul in clasa ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)