avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare 2019 2020
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare 2019 2020

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in ceea ce priveste inscrierea copiilor la scoala de circumscriptie. Practic mi-am inscris copilul in clasa pregatitoare la scoala din circumscriptie in ultima zi din prima etapa de inscriere. Acum copilul meu nu se afla pe nici o lista, deoarece a fost inscris in ultima zi din prima etapa si secretariatul imi spune ca deja se ocupasera locurile alocate si sa asteptam pana in septembrie. As dori sa stiu in septembrie copilul meu va avea loc la scoala de circumscriptie sau voi fi nevoita sa il inscriu la alta scoala pe locurile ramase vacante? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Pesterau_mihaela , utilizator 16:38, 6 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il veti inscrie la alta scoala pe locurile ramase vacante.

Depuneti, intre timp, o sesizare la ISJ.

Citez :
[ link extern ]
EXISTĂ SUFICIENTE LOCURI PENTRU COPII ÎN CLASA PREGĂTITOARE?

Da, fiecare copil are un loc asigurat. Numărul de locuri alocat prin cifra de şcolarizare pentru clasa pregătitoare este mai mare decât numărul copiilor care au împlinit vârsta pentru a începe învăţământul primar.
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer copil de la o scoala la alta mmykee mmykee Buna ziua. Doresc sa primesc rezolvare la o problema legata de transferul copilului, elev in clasa 1-a, la o scoala din Iasi, in urma schimbarii domiciliului ... (vezi toată discuția)
Inscriere scoala clasa 0 liv123 liv123 Buna ziua, ce procedura as putea urma in urmatoarea situatie: pentru inscrierea in clasa 0,trebuie ca domiciliu sa fie in apropierea scolii ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)